May 25, 2014

Hala Tuju Ku

Assalamualaikum dan selamat sejahtera cikgu.. (*Cikgu tu aku lah)

Hari demi hari banyak yang ingin di ketengahkan antaranya pasal jodoh... Jodoh sebenarnya ada je kat depan mata... Cuba kita sedar ataupun tidak, yang paling penting kita perlu Percaya pada Kententuan Illahi dan percaya bahawa semuanya akan hadir pada suatu hari nanti. Alhamdulliah sekarang sudah start menyimpan duit, ialah nak nikah kena ada duit walaupun tak banyak.. Sekurangnya lepas duit untuk mahar bagi pihak perempuan. Kenduri tu boleh tangguh.. Full Stop..

Nie antara wish list yang aku nak buat tahun nie.. Tahun nie..

1: Travel seseorang order ticket online pastu fly...
    Tempat tu masih dalam perbincangan dengan diri sendiri samada kat Malaysia ataupun Luar Negara. Mungkin Indonesia kot.. :)

2: Nak naik ATV, bab naik atv nie memang nak pergi tapi, teman takde pulah.. Insyallah aku akan pergi seseorang jugak.

3: Bungee Jumping, juga dalam perancangan tahun ini.. Cepat atau lambat, tu terpulang kepada keadaan.
* Anda patut kena ada wishlist macam nie, supaya anda tahu mana hala tuju anda tahun ini..

No comments:

Post a Comment

SELF-DISCIPLINE

Life teach you, that you’re capable Life teach you about you not good enough Life teach you about, this is possible For example, ...