Feb 7, 2012

Malaysia Selamat ke Sekarang?


Asalamualaikum sahabat blogger?

Location:  Tanah Melayu

Hari nie aku yang buat satu ENTRY tentang Malaysian Selamat ke Sekarang? , ini hasil permerhatian aku sendri.. 

Rakyat Malaysia memang ramah dan baik hati (sory merepek kejap)


Hasil permerhatian aku sendri... Malaysia sekarang tak selamat untuk kita sebagai rakyat malaysia..


Nak tahu sebabnya?


1. Banggla dan seakatan waktu dengannye..






Berdasarkan POINT yang pertama dari blog aku sendri...


Warga asing dah terlalu ramai sangat kat Malaysia.. Cakap je kat mana.. Pasti kaum2 


ASsssssssssssssING ini wujud....  Mari Tengok Gambar di bawah... (xlarat nk tulis)





Diorang nie, Pantang je cuti.. Confirmed g Keluar.... 

Lagi satu, Kaum2 nie, terlah menjenamakan bauan mereka.. Wangi  Tahap Gaban

kalau aku, aku buat macam dalam gambar kat bawah...


 because he so stinky 


#that all...

1 comment:

  1. i totally agree !!
    kt seremban ni pun, aishh asal cuti je bersepah2 bangla, nepal kt shopping mall,. kdg2 smpai terfikir eh aku ni kat msia ke kat bangla ni,.
    bau dah la haprak!!

    ReplyDelete

SELF-DISCIPLINE

Life teach you, that you’re capable Life teach you about you not good enough Life teach you about, this is possible For example, ...