Feb 10, 2012

Bad 9/2/2012



Asalamualaikum sahabat blogger?

Location:  Hospital Selayang
Victim : me and my mom




Kisahnya macam nie, aku bergerak ke hospital Selayang sebab nak bawak ibuku Check Doctor...


Time tu, jalan Jem kt dalam Hospital tu, aku pun bawak sLow2.. folow belakang kereta...


Pastu terdapat satu kenderaan dari arah belakang langgar aku...


Aduh~..


Aku pun angin la.. 


aku : bro sila ketepi... (memandangkan org tua , aku aku pangil bro)


aku: bro mtr sy bro..


bro: ala ckit je.. xyh ganti la..


aku : agak ckit, ckit pn mtr sy kot... (muka aku dh hot..)


mak guard Hindu: adik, kasi lepas la itu abang.. dia ada anak..


aku: auntie, cakap baek cikt, kalu auntie kena kt tempat sy mcm ner?? auntie misti mntk ganti gk kn?


mak guard : yela2..


aku: bro ganti  blh?


bro: adik jmpe abg kt shell.. kat citu ada kedai motor...


aku : OKY


 ( Nie gambar mtr yg langgar aku.  )

(nie mtr aku)

cikit je kn??? (ckit pn kalu xdak duit, ?)

berbalik dari diolog...

Location: Shell near bengkel Motor

bro: macam nie la, abg dh pikir, so.. kita buat report je.. xyah ganti..

Aku: (WTF).. agak la, tadi cakap laen, skrg cakap laen.. nak wt report? boleh je, wat report.. tp klu bro wat report pn.. motor sy ttp jd macam nie, xberubah pn...

bro: masalhnye ckit je... rosak.. xyh ganti la..

my mom: td awak cakap laen.. (mak aku plak bersuara)

bro: yela... saya ganti (Nada tinggi)

aku: bro, kalu nk ganti, ganti je.. Bising psl ape.. kalu sy ada duit, sy xmntk bro ganti...
        (aku buka dompet aku, tgk, sy ada RM3 je..)

bro: bisu



Tapi....

cover belakang tu next week br dpt...

aku tkt gk dia tipu..

dgr kata cover tu, beratus gak..

#aku binggung sampai Sekarang..

1 comment: