Jan 4, 2012

Kau King, Aku Slave~

Asalamualaikum sahabat blogger.....?

Location: Dalam ketidakpuashati

Di pereolehi dari Cerita sebenar seorang Insan.....
bukan cerita aku.. tapi sahabat aku...

Entry hari nie , di apdaptasikan oleh seorang teman aku sendiri.. 
yang Ingin Luahan hatinya di dengar... 

Kau King, 


Aku slave....


 Macam Nie Cerita nya..

Seorang Lelaki, Taraf Hidup Serdahana.... 

Bila aku duduk rumah, ada je yang xkena.. 

Padahal aku duduk umah semua benda aku yang buat...


boleh dikatakan dalam umah semua aku yang kemas...
Kemas Umah, Masak dan Jual Sayur..

Nak harapkan adik-adik PEREMPUAN aku.. ???? WTF

SEMUA PEMALAS

 (sebijik dalam gambar di atas...)

Lagi satu yang pelik and Ajaib... 

Adik perempuan aku, bila dia nak kuar g niaga Konon nya.. (padahal sambut New Year)
Parents aku kasi pulak...

Tapi kalau aku? Keluar dengan Member2 pun ada limit...

Kalau Keluar, kena balik awal, la.. itu la ini la...


 (tertekan kot)

Kadang2 nak Jugak jadi macam Anak2 Lelaki orang lain... 

kalau Kuar, xkesah pukul berapa balik, janji balik Umah..

Kalau macam tu kan Best....



Parents zaman sekarang dah berubah kot... 

Anak Laki sanggup jadi Hamba..

Anak Perepuan jadi Raja... 

#bila aku berbicara, kamu jadi pendengar~

5 comments:

  1. Bagus laa cmtuu , tak rugi kalau dgr ckp mk ayh ramai org nak nanti ohohohoho

    ReplyDelete
  2. uiks.
    pelik.
    dah terbalik.

    itu tanda mak ayah syg.

    ReplyDelete
  3. maybe kot
    tp ank laki kn blh jge dri,,, klu ank prempuan lg bhaya....

    ReplyDelete
  4. kesian...tahniah la bro, citer best

    ReplyDelete
  5. hahah Good Jon for me.. hahah

    ReplyDelete