Nov 3, 2011

Aku ke Tag?

haha. ok, sangat terkejot macam berok. ada orang tag aku kat blog. aku ingat kat facebook je boleh main tag-tag bagai. mula-mula aku baca entry orang yang tag aku ni, aku dah macam tak paham langsung kan. aku dok pk, apa salah aku sampai kena tag ni kan. bila dah baca ulang kali, baru aku paham. thanks kepada Hamba Allah sebab main tag-tag ngan aku.


Aku xtaw ape pnye Motif.. So aku Layan je...



OK. nih peraturan game ni.

1. you must post this rules
2. each person must post eleven things about themselves in their journal
3. answer the questions the tagger set for you in the post and create eleven new questions for the people who you tagged to answer.
4. you have to choose eleven people to tag and link them on the post
5. no TAG back okeh!

ELEVEN THINGS ABOUT ME. pasal aku pulak dah. haha. aku kan artis.. haha bak kata salah seorang rakan Facebook aku iaitu cik Ayu-Ri Idris.

1. Aku suka tidur
2.AKu cepat naik angin aka cepat marah and cepat ok balik.
3. SUka masak kalau Lapar.
4.Suka buat study Sekor2
5.I hate Cat...
6. Suka Makan.. Tapi tak gemok
7.Suka tengok Behavior orang lain

ANSWER THE QUESTIONS. ada soploh soalan untuk aku. tak kisah la. bagi doploh pon aku suka. haha.

1. Totoi or  (nama sanak saudara panggil aku)
2.Xleh
3.Pilot
4.Masak Rendang
5.ha? takdir...
6.Macam best.. tapi penat nk taip...
7.buat bodoh je.. sebab aku pn xdak duit..
8.Biar la dia.. duit tu aku sedekah ape dia nak buat.. ska hati dia la..
9.aku nak belajar bersungguh2 jd PILOT
10.Ikut kemampuan Mata.
11.aku diam membisu.. haha

QUESTIONS FROM Others. aku pulak kena buat soalan kan. aku kena bagi sebelas kan? jawab la korang. nah!

1. nama manja kau apa?
2. kalau aku nak panggil kau sayang boleh tak?
3. masa kecik dulu, kau nak jadi apa?
4. masakan mak kau yang paling best apa?
5. kau dah jumpa cinta sejati kau?
6. apa kau rasa dengan game macam gini?
7. kau jalan-jalan, ada makcik mintak sedekah. kau buat apa?
8. apa kau buat lepas kau tahu, makcik mintak sedekah tadi tipu kau?
9. kalau boleh ulang balik, kau rasa apa yang kau akan buat untuk kali kedua?
10. sehari berapa jam kau layan dunia maya? fb, blog, twitter, segala-gala la.
11. kalau aku cakap I HATE YOU, kau cakap ape?

PEOPLE. dah tiba masa aku nak main petik orang pulak. entah sape yang aku nak tag pon aku tak tahu. tengok jelah kat bawah nipa?


#orang merepek.. aku pn merepek

2 comments:

  1. Petikan u menjadi ..haha..but i don't know how..

    ReplyDelete