Sep 17, 2011

Kejayaan yang menjadi kenangan

Hari ini, hari mengingat kisah-kisah lama semasa berada di zaman Kolej dahulu.. huuhuhuh..


Kejayaan Pertama.
Antaranya, first time memberanikan diri memasuki Pertandingan FASHION SHOW BUSANA MUSLIMIN MUSLIMAH SESI JAN-JUNE 2009..


Semasa menyertai pertandingan ini, khai bersama kawan khai ada assigment yang perlu di hantar.. siap bergaduh... Tapi si Sauqi dengan rela hati menyiapkan assignment agama dengan jayanya.. dan dapat grade yang agak bagus...Kejayaan Kedua


Memasuki arena percalonan Majlis Perwakilan Pelajar.. Pada mulanya, niat di hati takut-takut.. Tapi sekadar nak mencuba nasib... khai pun cuba..
Setelah tiba malam manifasto, bergetar rasanya.. sebab nie first time bersuara di kalangan para pelajar kolej... Ramai jugak kawan serta sahabat memberikan dorongan ... tapi kecuakkan tetap ada..


Kini, tiba hari pertandingan siapa yang layak untuk pegang jawatan sebagai Majlis Perwakilan Pelajar Kolej Profesional Mara Seri Iskandar bagi tahun 2009-2010.
nie dia, UNDI LA SAYA...
TEMA saya 
"HARI-HARI MAKAN LEMANG"
"UNDILAH LOKMAM"..


Lawak kan? tapi dengan bakat kepimpinan yang tersemai dalam diri ini.. Saya telah di pilih untuk menjadi Vice President di kolej saya..


Antara sumbangan yang telah saya berikan kepada Kolej adalah membuat account Facebook bagi Majlis Perwakilan PElajar KPMSI


dan ini..

sekian terima kasih..3 comments:

 1. dan-dan orang pemes ni.....

  bnyk sangat eih kejayaan dia....

  :))

  ReplyDelete
 2. Pertandingan FASHION SHOW BUSANA MUSLIMIN MUSLIMAH SESI JAN-JUNE 2009..

  kirenye....org pemes gak ah ni. ala2 cam model lak an

  ReplyDelete
 3. hahahha femes dlu2.. skrg x...

  ReplyDelete

Future, Love & Life

Assalamualaikum semua, barangkali lama sungguh tak buat entry kan? How your life? Better or worse?  Hari nie aku nak cerita 3 po...