May 5, 2011

Gula Gula, Kumpulan K-Pop Malaysia di kritik HEBAT

(Google Image)
Mesti jejaka-jejaka di luar sana tergoda tengok aksi mereka nie kan?.. Bagi aku nie xlawa mana pun.. lawa sebab sexy je.. Betul tak? Untuk pengetahuan semua banyak blogger yang kutuk mereka nie.. termasuk aku sekali.. Kita nia kan orang Timur yang Kaya dengan Budi Bahasa and Adat .. Tak elok la orang kita pakai macam tu.. Sexy itu SEKSA..

Cuba tengok Wonder Girl.. memang Wonder pun.. hehe...

(Google Image)
Yang tak manis tentang Gula Gula nie, time diorang Photoshot , pakaian macam nak pergi Kelab Malam.. ish-ish Teruk Benor... Bagi aku la.. diorang nie perlu kaji dulu sebelom masuk ke DUNIA HIBURAN
 nie Contoh yang tak elok...
(Google Image)

Nak Famous pun bukan macam nie caranya..

No comments:

Post a Comment

SELF-DISCIPLINE

Life teach you, that you’re capable Life teach you about you not good enough Life teach you about, this is possible For example, ...