May 24, 2011

Bertudung bila perlu...!!!

Hari nie cerita tentang bertudung jika perlu... Tujuan aku buat entry nie sebab nak luahkan perasaan saja dan nak ingatkan korunk-korunk yang kat luar sana..

Cerita berbunyi macam nie, ada minah nie duduk area Seri Iskandar (penduduk tetap sini)....
(Google image)

Dia nie bertudung bila perlu je.. Contohnya, tapi nie bukan contoh nie betul-betul punya.. Time tu aku jalan-jalan sekitar seri iskandar, tiba-tiba...... Nampak seorang minah nie, muka macam kenal.. rupa-rupanya... Dia nie perkerja kat kedai *** da...

(Google image)

Minah nie mengunakan konsep bertudung bila perlu.. contohnya... dia akan bertudung jika dia berniaga..
And akan Free Hair jika dia keluar jalan-jalan..

Bukan sekali...,
bukan dua kali..
tapi...
dah banyak kali.... 
aku nampak...!!!

Buka mata, buka minda,...

1 comment:

  1. Klu dh tegur tp masih buat...nak buat mcm na...pekak kowt...!! hahaha~ btw, klu dh nasihat biar je...sb tnggungjwab kita setakat tuh je...so, selebihnya tuh diri die sendiri...!! peace no war...!!

    ReplyDelete

SELF-DISCIPLINE

Life teach you, that you’re capable Life teach you about you not good enough Life teach you about, this is possible For example, ...