May 17, 2011

Artis baru..!!

Haaaa... nie kisah artis baru, saja aku wat cerita artis nie.. Sebab dah tak ada idea.. hehehe.
serba sedikit tentang beliau... Artis nie baru, kalau tak silap aku, korung tengok cerita Di Larang Masuk..

Isma Hanum Husein


(Google image)
Zaman sekarang nie, nak top senang je.. Photosot yang tak sedap mata di pandang.. macam nie

(Google image)
(Google image)
(Google image)

Jadi sapa-sapa yang nak top, ikut macam diorang...

2 comments:

  1. kalau macam dorang tu , top pun sebab benda2 macam tu.. and mostly, tak tahan lame, sekejap je dah senyap..kan? :)

    ReplyDelete