Apr 29, 2011

Artis Indonesia di jadikan Sasaran Penganas, Terima Bungkusan Boom

Hye bertemu kembali..

Mesti korunk semua kenal Artis ini, dari kumpulan DEWA19..... Baru-baru ini artis ini telah menerima satu bungkusan boom yang di muatkan dalam buku.

Boom itu di balut dengan mengunakan buku yang berjudul "Yahudi Militan" sebagai umpan.Artis ini yang curiga, terus menghubungi pihak berkuasa. Pasukan berkuasa telak meledakan boom tersebut..
(Google image)
Tahukah anda, DEWA 19 nie ada berkait rapat dengan YAHUDI?
Mari kita lihat gambar ini...

(Google image)

(Google Image)

Cuba anda fikir-fikirkan...

Apr 26, 2011

HALAL ker?


HALAL ker kalau orang bukan Islam sebelih lembu time Korban???
Siapa yang kita nak salahkan??
Pemimpin ???

Fikir-fikir la...

Apr 18, 2011

Cerita...

As'salamualaikum. dah lama aku tak update blog nie.. Disebabkan masa yang teramat suntuk* (klu eja salah sory).....

*DOTA
*Scrambler
*Asiggment
*Event BELIEVE

Empat point di atas, adalah punca-punca kepenatan,keletihan,tidak cukup tidur dan tak puas Hati... *an offence, can make fight. tu bagi aku la.. jika silap sikit, boleh bawak bergaduh... Kes2 seperti ini akan terjadi.. percaya la...

DOTA...
DOTA, maybe dikalangan Batch aku ada yang tak puas hati, Kononye, organize DOTA tak sepenat diorang.. wbuweeeekkk... Agak la tak penat... organize DOTA adalah PENAT dari Jaga Scambler tu.. dengar kata, start pukul 2 dan abis sampai kul 5 JEW... Tu boleh di ketogorie P.E.N.A.T???? Nie nk cakap sikit... Budak2 DOTA start sampai pukul 7.30pagi smpai pukul 1.30pagi beb.. Kami keja lagi lama  dari diorang... Nampak tak perbezaan kat situ? dari segi MASA... Ada dikalangan kami, sampai tertidur kat kaunter, kepenatan, dan ada yang tak makan dari pagi..
(sumber dr, budak2 organize DOTA)

Scrambler
hahah.. yang nie lawak sikit la.. Kerana nila setitik, Rosak susu sebelangan.. ada makluk Tuhan nie pergi deal dengan MRCB dh deal, bukan reti nk close deal tu.. Tu yang tak pasal-pasal semua budak batch aku kena join si Scambler tu.. WTF dowh.. patutnya, time2 macam nie, kami semua patut rehat+focus kt asgmnt kami.. tapi nie tak, TERPAKSA JADI KULI BATAK dan BERJEMUR KAT TEMPAT PANAS.. WTF....
di situ aku agak tak puas hati.. dengan budak2 batch yang kononnya diorang nie penat sangat sampai dapat CUTI kot..WTF la......

Assignment
Dalam masa terdekat nie, aku serta kawan-kawan 1 batch aku terpaksa berkerja keras tuk dapatkan Grade yang terbaik...

Event BELIEVE
yang akan di adakan pada 23,24April 2011 nie ... Kami berharap sangat penduduk yang sekitar Perak Tengah turun menyaksikan Event kami nie.. Anda di Jemput Hadir ek...

*that all for today...

Apr 13, 2011

Pengedar Dadah Kahwin di Penjara..

Nie cerita benar, yang belaku di Bandung.. seorang warga Australia yang dijalani Hukuman penjara seumur hidup atas kesalaha menyeludup dadah megahwini kekasihnya warga Indonesia di sebuah penjara di peranginan
Bali..



orang dalam penjara pun kawin....

Baru-baru nie, kalau tak silap aku, seorang jejakka bakar rumah kerana keluarga dia tak kasi dia kawin... kecian

SELF-DISCIPLINE

Life teach you, that you’re capable Life teach you about you not good enough Life teach you about, this is possible For example, ...