Jan 28, 2011

MHS...

M.H.S!! Minggu Haluan Siswa Kolej Profesional Mara Sri Iskandar sesi Jan-Jun 2011....
ini bukan kali pertama aku mengendalikan event seperti nie, senjak jadi Majlis Perwakilan

Pelajar tahun 2010-2011 banyak event aku sudah kendalikan contohnya seperti MOPA dan Majlis Ramah Mesra Aidilfitri. Kali nie aku di beri amanah untuk mejawat jawatan KETUA

Fasilatator. nampak macam senang dan berbangga dapat jadi ketua fasi, lagipun inie yang
aku impian senjak July-Dis 2010 hehehe... Jawatan yang di sandang ini bukan la mudah seperti 
disangka, ianya agak susah juga la. sebab dari A to Z ketua kena manage even tempat or anything la. Agak susah disitu......................................................................................................

Hari pertama tiada masalah yang belaku, semuanya berjalan dengan lancar lagi baik. Masuk hari seterusnya pun agak baik tapi ada sedikit kekacauan contohnya junior-junior termasuk fasi kena keracunan makanan. Ini adalah disebabkan keracuna makanan yang telah berlaku. PEngarah terpaksa membuat surat kepada Menteri Kesihatan berkaitan keracunan makanan ini. Pada semester ini, ada budak junior yang terkena something, tapi dapat diselamatkan (hanya fasi je tahu cerita budak nie.. biar peceah perut jangan pecah mulut)...............

Semasa orentasi berlaku, ada sedikit pengaduhan antara aku dan dia.. so Sad...

Hari sabtu, abis la M.H.S 2011.. betapa leganya hati nie.. Yahooo... Pada hari Ahad pula, para fasi seperti Aku, daya, anna, mimie, nad tidak lupa juga kepada mira dan juga ada pergi ke JJ.. Semasa aku tegah drive, terima pangilan daripada orang ynag tidak dikenali, iaitu orang kedua kuat Kolej, dan bertanyakan kepada aku, "Lokmam, tahu kan? Ketua fasi kena berucap? sebab nie ada dalam buku program".. Terkejut aku, mana nak cekau text malam-malam nie, poning-poning.. lepas tu, aku amik la Text ucapan Majlis perwakilan Pelajar university lain, just copy, paste and edit.. heheh... dalam hati berkata "akhirnya siap juga text aku nie..

Aku nak berterima kasih kepada Fasi-fasi yang telah berkerjasama dalam memajukan M.H.S nie. tidak dilupa juga kepada para-para Junior.. selamat Maju jaya dan sape yang terbaca blog nie, Denda2 yang junior dapat tu adalah kenangan dari kami para fasi.. 

Ingat-Ingat itu REMEMBER,
Jangan lupa itu DON'T FORGET,
saya sayang KAMU,
I LOVE U,
Hanya engkau ONLY YOU...

Pada 12/2/2011 para Fasi akan pergi ke GENTING, alhamudillah.. kertas kerja yang aku buat itu telah di luluskan.. So.. KITA ENJOY...!!!
Gambar will upload later k..

No comments:

Post a Comment

SELF-DISCIPLINE

Life teach you, that you’re capable Life teach you about you not good enough Life teach you about, this is possible For example, ...