Dec 31, 2010

PUBLIC PHONE


(Image From Google)

Bila kali terakhir ANDA mengunakan PUBLIC PHONE??

Dahulu Public Phone cukup FAMOUS di kalangan Budak2 Sekolah sebelum Munculnye HAND PHONE...

Btl x??

Dec 28, 2010

Good Bye 2010


2011
Sedar xsedar kte sudah hampir ke tahun 2011... 

banyak kenangan yang terindah tercipta sepanjang tahun 2010..

Contohnye seperti nie..

kisah 1

dapat di calonkan menjadi Majlis Perwakilan Pelajar..

nie contoh poster yang aku buat untuk menarik para pengundi.. 

pancing undi katakan.. 

heheheh...
aku mengunakan jentera FACEBOOK...

tuk menarik para penundi..



Emm... xsangka jugak aku.. tgk2.. result dapat jadi 

NAIB PRESIDENT 2..
hehehehe

Kisah 2

Emm.. tahun 2011 nie rasenye beli macam2.
ehhehe.....
 macam 
Kemeja


 Seluar Slack

Cake
Kapal Terbang Mainan

hahaha... Demand sungguh aku nie kan??

hahah.. pape pn lepas nie masuk alam Kerja pulok..

bukan alam perkhawinan..

Akuu harap kawan2 yang ada nie xdilupakan..

chow~ 

Dec 19, 2010

Beauty vs Beast...!!!

Saya ingin berkongsi cerita dengan anda semua.... Adakak anda pernah dengar Beauty and Beast??

{Google image}

Bagi anda, ape lagi penting?? KECANTIKAN or Budi Bahasa yang elok?... Jikalau anda di beri pilihan untuk mendapat BF or GF yang Cantik, tp tidak ada Budi Bahasa dalam semua aspek.. Contohnya, tidak menghormati orang tua.. Adakah Kecantikan itu aspek yang perlu jika kita ingin memilih BF or GF??

Dec 18, 2010

Wahai Ana

Kisah taladan hanya rekaan saja...

 
{Image from google}
Sam riley


Ana bukan nama sebenar,

Emm.. As’salamualaikum wahai sahabt.. saya Sam riley nak berkongsi cerita tentang orang yang kita sayang tiba2 hilang dan jatuh cinta pada orang lain..

Dia lah Insan yang telah mencuri Hati ku ini.. Ana seorang yang baik Hati lagi caring. Aku suka kan Ana.. Ana adalah budak UITM yang amik couse  Business Managemnt.. Aku kenal Ana nie dr Myspace, time tu Ana kesepian perlukan seorang insan yang bergelar teman.. dan selepas itu, ak meminta YM dr Ana Setelah lama berhubung denga  Ana, hati ku tergerak bertanya kepada Ana..”Ana2.. Ana sudah berpunya ker” .. Ana membalas “ emm.. agak2 Sam??” Lalu hati ku terdetik, mungkin tidak kot..

Senjak itu, Hati ku mula berputik CINTA kepada Ana.. Begitu jua dengan Ana.. Tiap kali ada Test  mesti aku di kejutkan oleh Ana nie..  begitu jugak, jika Ana ada Test aku akan kejutkan Ana dalam pukul 4am untuk study..  Kisah kami berturusan sampai  1 UiTM tempat kami belajar…

Dec 16, 2010

CInta Di IPT


Actor:
Mr.K
Ms.H

As'salamualaikum...aku K (bukan nama sebenar).. cerita ini aku ingin kongsi bersama anda semua.. Tajuk cerita ini, Cinta Di IPT.. Banyak student2 sekarang bercinta semasa di IPT.Betul tak? Aku sendiri pernah mengalaminye sendiri...

Kisahnya...bermula di sebuah IPT dalam Malaysia... Kisahnye macam ini, K seorang lelaki yang menjual tiket untuk balik ke Kuala Lumpur. Pada suatu hari, K bertanyakan kepada kawan si H nie. Sebab muka kawan Ms.h ni sama seperti muka sepupu Mr.K.. dengan niat yang ingin membantu kawan si Ms.H nie, Mr.K pun tolong belikan tiket balik ke Kuala Lumpur.

Setelah tolong membeli tiket, Mr.K pun serahkan tiket tu kepada Ms.H.

Setelah itu, 1 IPT kena wajib pergi KEM BINA NEGARA. So si Mr.K nie pun, asyik terpandang si Ms.H.. tapi Ms.H nie xbape sedar sangat yang Mr.K nie pandang dia.. ehhehhe
Pada sebelah petang, time tu baru je lepas makan, Mr.K nie pn tegur la si Ms.H nie.. tapi Ms.H nie buat tak tahu je...
lalu dalam hati Mr.K berkata "dia nie rabun ataw xperasan  ke? aku tegur dia wat dun know je.." setelah itu, dalam perjalanan balik ke IPT, si Mr.K nie harap2 la dpt naik bus sama dengan sama
dari situ lah berputik cinta terhadap Ms.H. Setelah lama mengenali diri si Ms.H nie hati Mr.K mula la jatuh cinta kepada Ms.H.. Cinta padangan pertama katakan..

Emm.. yang peliknye, si Ms.H nie xsedar plak yang dia satu kelas dengan Mr.K.. maybe Mr.K nie xbape kacak macam korea kot. hehehe...

Setelah berapa hari kenal mengenali hati budi masing2.. Mr.K nie pun ajak la si Ms.H dating dalam joging.. hehe
Time itu, Mr.K nie pun berkata.. "Awak2, sebenarnya saya dah lama suka kat awak, saya nk bagitahu awak yang saya dah jatuh cinta kat awak"
Anda nak tahu x ape terjadi dekat Ms.H?
Muka dia merah+malu+nak cry+ sepak tin.. sebab time tu ada tin berdekatan dengan Ms.H..
Ms.H hanya senyap dan tidak mahu berkata ape2..
Maybe segan kot.. heheh
Tapi tu la kenagan Cintu ku terhadap Ms.H.. heheheh
Setah mengikat janji seperti seorang kekasih, mereka pn bercouple.. start 22/8/07.. termetrai lah cinta mereka...

Sayang...

Kau hadir di dalam
hidupku sayang
menyempurna hidup sunyi

Kau bersinar bagai
terbitnya mentari
di pagi hari

-Bila kau senyum
bila kau tawa
membuat ku menyinta untuk selamanya
ohhh

* Tiada gadis kutemu sepertimu kasih
yang ku cari
kau hadir
di saat diriku perlukan kamu
yang ku rindu

# Terima kasih ku ucapkan
padamu sayang
terima kasih

Setiap hariku
bertemu denganmu
bahagia kita berdua
kau penawar jiwa
jika dalam duka
bagai bidadari syurga

(ulang -, *,#,*)

Terima kasih ku ucapkan
padamu sayang
terima kasih
terima kasih
terima kasih

SELF-DISCIPLINE

Life teach you, that you’re capable Life teach you about you not good enough Life teach you about, this is possible For example, ...